Rólunk

A Nurol Makina egy ankarai székhelyű cég, amely kizárólag 4x4-es páncélozott járművek készítésével foglalkozik, több mint 600 alkalmazottal. A cég sikeresen veszi fel a versenyt a nemzetközi piacokon, köszönhetően a saját járműtervezésnek, a precíz projektkivitelezésnek, az értékesítés utáni alkatrészellátás- és támogató tevékenységeknek. A Nurol Makina járművek négy kontinensen, mintegy 20 országban teljesítenek szolgálatot.

A Nurol Makina által alapított és a kizárólagos tulajdonában lévő Nurol Makina Hungary célja az, hogy Magyarországon fektessen be úgy, hogy biztosítja a 4x4-es páncélozott taktikai kerekes járművek tervezési, fejlesztési és gyártási tevékenységét. Jelnleg a Nurol Makina Hungary fő tevékenysége az anyacég meglévő szerződéseinek teljesítése, valamint az értékesítés utáni támogatás biztosítása.

A Nurol Makina Magyarország összeszerelési, gyártási és mérnöki tevékenységet valósít meg, vegyesvállalati formában. A létrejött vegyesvállalat felépítése lehetővé teszi, hogy a 4x4-es páncélozott járművek a Magyar Fegyveres erők igényein túl, nemzetközileg is versenyképesek legyenek és megfeleljenek harmadik országok követelményeinek is. Ez a struktúra a tervek szerint kiegészítő termelési létesítményként is szolgál majd a Nurol Makina számára.

A nagy hozzáadott értéke a cégnek az iparág legjobb fejlesztését kínálja a teljes magyar védelemipar számára, ideértve a magyar fegyveres erőket, az oktatást, a beszállítókat és a helyi védelemipari cégeket.

 

Nurol Amblem Min

Write down the word you are searching for and press "enter".
Press "ESC" to close.