12.2023

A Nurol Makina Hungary Kft. bejelentette, hogy stratégiai jelentőségű vállalatot alapít, közösen a RÁBA Járműipari Holding Nyrt.-vel.

A Nurol Makina Hungary büszkén jelenti be, hogy megállapodást kötött a Rába Járműipari Holding Nyrt.-vel, egy  közös vállalat létrehozásáról Magyarországon. A  megállapodás aláírása, mint együttműködő partnerek, a  Rába Járműipari Holding Nyrt. és a Nurol Makina ve Sanayi A.S részéről történt, de az N7 Holding Zrt. és a Magyar Honvédelmi Minisztérium is ellenjegyezte a szerződést. Ennek értelmében, a gyártási tevékenység a RÁBA győri telephelyén fog beindulni.

A közös vállalat célja a Gidrán 4x4-es páncélozott járművek fejlesztése és gyártása, elsősorban a Magyar Honvédség részére, azzal a határozott szándékkal,hogy az összeszerelés és gyártás során, a magyar hozzáadott érték maximalizálva legyen hazai beszállítók bevonásával.

A Nurol Makina Hungary nem csupán úgy tekint erre a közös vállalatra mint ipari vezetők és  kormányzati szervek közötti összehangolt  együttműködésre, hanem a Gidrán 4x4-es páncélozott járművek stabil és fenntartható gyártásának eredményes megvalósításának  teljeskörű kivitelezésére. A magyar hozzáadott értékek maximalizálása és a hazai beszállítók alkalmazása, hangsúlyozza elkötelezettségünket a gazdasági növekedés, és a technológiai fejlődés elősegítése iránt Magyarországon.

Ezeken túlmenően, a győri Széchenyi István Egyetemmel, és magyar védelmi ipari vállalatokkal együttműködve, alrendszerek és új technológiák fejlesztésére összpontosító projekteket is támogatunk.

Write down the word you are searching for and press "enter".
Press "ESC" to close.